Cuentas is in 2014 opgericht door Mike Scholtens, nadat hij gewerkt heeft bij een groot en een klein accountantskantoor. Op basis van zijn ervaringen heeft hij de pluspunten van beide stromingen samengevoegd in een nieuw kantoor. Door rekening te houden met de veranderende markt en hier de organisatie op aan te passen kan Cuentas concurrerend en uitermate flexibel zijn. Wilt u een vaste prijs, dienstverlening in de vorm van een abonnement of ouderwets betalen per uur? U bepaalt.

Aangesloten bij de NBA

Cuentas is aangesloten bij de Nederlandse Beroepsorganisatie voor Accountants (NBA). Permanente educatie, kwaliteitsbeoordelingen en een tuchtraad zorgen voor een hoge kwaliteit bij ons kantoor.

Klantenportefeuille

Onze klantenportefeuille is zeer divers. Van consultants tot elektriciens, van garagebedrijven tot hoveniers en van bouwbedrijven tot sportinstructeurs. Onze kennis is breed en anders weten wij de wegen te bewandelen om de kennis in huis te halen. Wij bedienen BV's, eenmanszaken, ZZP-ers, VOF's, maatschappen, verenigingen, coöperaties en stichtingen.

Door klanten worden wij gewaardeerd om onze persoonlijke aanpak, directe contact en ons netwerk met andere partijen als notarissen, advocaten, assurantietussenpersonen en pensioendeskundigen.

118

Unieke ondernemingen

33

Verschillende sectoren

9,8

Ontvangen waardering van klanten

Privacy

Wanneer u gebruik maakt van onze diensten of wanneer u of uw werkgever gegevens aan ons verstrekt, verwerken wij persoonsgegevens. Uiteraard gaan wij zeer zorgvuldig om met uw gegevens. In onze Privacy Statement leggen wij uit welke gegevens wij verzamelen en gebruiken, waarom we die nodig hebben en hoelang we deze gegevens bewaren.

Onze Privacy voorwaarden of “verwerkingsovereenkomst” zijn van toepassing op alle gegevens die wij in het kader van onze dienstverlening verzamelen en/of bewerken.


Privacy statement

Privacy voorwaarden/ verwerkingsovereenkomst

Algemene voorwaarden/ klokkenluiders regeling

Hieronder vind u onze algemene voorwaarden, de klachtenprocedure en de klokkenluidersregeling. Al deze documenten worden op verzoek ook kosteloos naar u toegestuurd.

Algemene voorwaarden

Klachtenprocedure

Klokkenluidersregeling

Kantoor

  • Ma:09.00 - 17.00
  • Di:09.00 - 17.00
  • Wo:09.00 - 17.00
  • Do:09.00 - 17.00
  • Vrij:09.00 - 17.00
  • Zat/ Zo:Gesloten